Groep 1/2A

Welkom bij de blauwe vlinders, groep 1/2 A!

In de blauwe vlinders zitten 28 leerlingen. Wij hebben twee juffen, juf Iris op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. En juf Julie op de woensdag.

Onze dag ziet er vaak als volgt uit: Wij komen binnen en gaan in de kring zitten. Daar zingen we liedjes als opening van de dag. Daarna gaan we buitenspelen tot ongeveer half 10, dan doen we vaak nog iets leuks van taal of rekenen in de kring. Dan gaan we tegen 10:15uur eten en drinken. Tegen 10:30uur gaan we spelen en werken. We hebben veel leuke werkjes wat we maken. Die zijn altijd verbonden aan het thema dat wij hebben. Na het spelen en werken gaan we vaak nog even in de kring om een activiteit te doen. Dan gaan we lunchen en na het lunchen spelen we nog even buiten. Dan zit de dag er al weer op!

Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we ‘Gruitdagen’, op deze dagen eten we bij het eten en drinken alleen fruit of groenten.

Ook leren wij al veel van Kanjer, hoe ga je met elkaar om. Wat moet je doen als iemand iets doet wat jij niet leuk vindt etc. Hier horen mooie verhalen bij maar ook hele leuke spelletjes die we samen spelen!

Gymmen doen wij graag en met heel veel plezier. Alles vinden we leuk, klimmen, klauteren maar ook spelletjes met de parachute! Wij gymmen op de dinsdagochtend en de donderdagmiddag.

Tot ziens! De blauwe vlinders.

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep