Groep 6B

Welkom bij groep 6b!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de informatie van onze groep!
In groep 6b zitten 21 leerlingen. Wij hebben twee juffen. Juf Jantine is er de hele week en op donderdag en vrijdag is juf Kim er ook. Juf Kim loopt haar eindstage bij ons en kan al goed lesgeven.

Sinds dit schooljaar hebben wij een continurooster. De schooldag begint meteen om 8.30 uur en wij gaan om 14.00 uur naar huis. Wij lunchen op school in ons eigen klaslokaal samen met de juf.

Sinds een aantal weken zijn wij op de maandagen druk bezig met het maken van een werkstuk. Dit doen we op de computers in het hoofdgebouw. Wanneer de werkstukken af zijn, houden we een spreekbeurt over hetzelfde onderwerp.

Op dinsdag en vrijdag hebben wij gym. We hoeven niet ver te lopen, want de gymzaal is in hetzelfde gebouw als ons klaslokaal.

Regelmatig hebben wij Kanjertraining en dat is heel handig! Wij leren dan hoe wij op de juiste manier voor onszelf kunnen opkomen, elkaar te vertrouwen, de sfeer in de klas goed te houden of de sfeer in de klas te verbeteren. Wij doen leuke oefeningen waarbij het samenwerken en het vertrouwen in elkaar belangrijk zijn.

Cultuur hebben we op woensdagmiddag. We maken onze mooiste creaties. We leren daarbij om elkaar feedback te geven, zodat we ons kunstwerk nog mooier kunnen maken.

We hebben van woensdag t/m vrijdag ‘gruitdagen’. Op die dagen eten we tijdens de ochtendpauze groente of fruit. Lekker gezond en het geeft een hoop energie.

Al nieuwsgierig geworden naar onze klas? Kom dan gewoon een keertje kijken!

Groetjes van groep 6b

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep