Groep 6B

Welkom bij groep 6b!

In groep 6B leren we heel veel verschillende dingen bijv. taal, rekenen, spelling. We leren hier ook nieuwe dingen bijv. blits (dat is informatieverwerking), hoekenwerk (taakwerk) en staal(nieuwe methode voor spellin.) De juffen heten: Anouk en Selma. Ze geven de kinderen uitleg als ze het nodig hebben. Juf Anouk is er op maandag en dinsdag en juf Selma staat op woensdag, donderdag en vrijdag voor de groep.

We hebben 23 kinderen in onze klas. We hebben 11 meisjes en 12 jongens in de klas.

Op vrijdag gymmen we. We krijgen niet altijd juf Selma bij de gymles namelijk we krijgen ook juf Stephanie en meester Frank.

Bij kanjer hebben we gekleurde petten rood, wit, geel en zwart. Ze hebben ook een betekenissen dit zijn die betekenissen:

Rood: geeft benzine, niet leuke grapjes.

Wit: helpen elkaar, vertrouwen elkaar.

Geel: doet zielig, is bang.

Zwart: pest mensen, speelt de baas.

In onze klas proberen we zoveel mogelijk de witte pet te laten zien.

We hebben ook handvaardigheid. De juf zoekt een leuk thema en wij moeten dat maken.

We hebben ook hulpjes en groepleiders. Per week veranderen die hulpjes en groepleiders. Ze hebben ook taken bijv. computers aan, vegen en boeken opruimen. We hebben ook postvakjes daar doe je dingen in die mee naar huis gaan.

Ons lokaal zit in het bijgebouw naast het hoofdgebouw. Hier is het lekker rustig. Kom je een keer binnen wandelen als je in de buurt bent? Je bent altijd welkom!

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep