Groep1/2D

Welkom bij de groene vlinders, groep 1/2 D!

In onze groep zitten 14 kinderen van groep 2 en 13 kinderen van groep 1. In de loop van het jaar komen daar nog enkele vriendjes en vriendinnetjes bij.

Wij hebben één juf, juf Daniëlle, die er op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is.

Aan het begin van de dag zitten wij in de kring. Dan zingen wij liedjes als opening van de dag. Daarna doen we vaak iets van taal of rekenen. Daarna gaan we buiten spelen. Als we terug binnen zijn (rond half 10) eten wij onze koekjes of fruit. Op de woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij Gruit-dag, dan hebben we allemaal iets van groente of fruit mee.

Na het eten kiezen wij van het kiesbord en gaan we spelen en werken. De werkjes van de week hangen samen met het thema waar wij op dat moment aan werken. De leuke werkjes die wij maken vind je terug in de klas. Na het spelen en werken eten wij onze lunch en daarna doen we vaak nog een korte activiteit in de kring. Aan het einde van de dag spelen wij nog lekker buiten en dan gaan we alweer naar huis!

Wij leren veel van Kanjer, hoe ga je met elkaar om. Wat moet je doen als je iets niet leuk vindt. We spelen spelletjes en lezen een verhaal. Daarnaast zijn wij ook al bezig met Engels. We zingen liedjes en we leren nieuwe woorden.

Op de dinsdagmiddag en donderdagochtend gaan wij gymmen. Dit vinden wij altijd heel erg leuk!

We gaan er met zijn allen een mooi schooljaar van maken!

Tot ziens! De groene vlinders.

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep