Groep 8B

Welkom op de pagina van deze fantastische groep 8B. We zijn er trots op en zijn gehecht aan onze vissen. We hebben ze zelf namen gegeven. Onze meester moet dus voor 30 kinderen zorgen… (24 leerlingen en 6 vissen).

De meester geeft ons goed les, al vergist hij zich ook wel eens in het thema… We mogen veel zelf bepalen, zoals wat we doen als we ons werk af hebben. Meester is erg grappig!

We rekenen op de iPads, maar ook Nieuwsbegrip maken we digitaal. Dat is erg leuk en handig! Het scheelt ons een hoop schrijfwerk!

Omdat wij een continurooster hebben, staat er een koelkast bij ons in de klas. Zo blijft ons eten en drinken heerlijk koud. Ook staat er een tostiapparaat zodat we gezellig met elkaar kunnen eten. Op donderdag nemen wij allemaal een mok en soep mee, zodat we cup a soup kunnen eten/drinken.

We zijn een hele hechte klas, maar we kunnen het soms ook iets te gezellig maken… We hebben al veel zin in het kamp en de musical! Het lijkt ons erg cool om met elkaar te slapen in de Paasheuvel. Maar eerst samen op schoolreisje!

Ook verzinnen we onderling een hoop leuke dingen om met de klas te doen.

Groetjes, de leukste klas van de wereld: Groep 8B

 

 

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep