Buitenschoolse opvang

 

Voorschoolse opvang
Is het voor u lastig om zelf uw kind naar school te brengen vanwege uw werk of andere omstandigheden? Dan kan uw kind naar de voorschoolse opvang worden gebracht.
De voorschoolse opvang is open van 7.30 uur – 8.30 uur en de MAM’s Specialist brengt uw kind naar school. Uw kind kan eerst nog lekker wakker worden, ontbijten en een spelletje doen voordat hij/zij naar school toe gaat
Buitenschoolse opvang
Na schooltijd kan uw kind naar de buitenschoolse opvang. De buitenschoolse opvang is ingericht als een gezellige huiskamer, met allerlei gezellige hoeken. Kinderen kunnen zich terugtrekken met een boekje of spelen met de Kapla.
Bij de buitenschoolse opvang mogen de kinderen op het kiesbord aangeven welke activiteit ze willen gaan doen. Dit kunnen ze ook thuis al doen op het online kiesbord.
De kinderen mogen na het eten en drinken eerst binnen of buiten vrij spelen.
De oudere kinderen krijgen de mogelijkheid om hun huiswerk te maken.
Vervolgens kunnen de kinderen mee met de MAM’s bus voor een uitstapje naar bijvoorbeeld het Aardhuis (de buitenkamer) of gaan koken in het Kookcafé. De kinderen mogen ook kiezen om in een
‘binnenkamer’ (bijvoorbeeld de huishoek) te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes of mee te doen aan bijvoorbeeld een knutselactiviteit.
Mocht u meer willen weten over de voorschoolse of buitenschoolse opvang, dan kunt u contact opnemen met Priscilla Roeterdink, BSO-coördinator:

hertogvangelre@mamskinderopvang.nl

We zien ernaar uit u en uw kind(eren) te mogen begroeten!

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep