Groep 8B

  Hey, wat ontzettend leuk dat je ons stukje leest, over groep 8B 2023-2024. 

Groep 8 is voor veel kinderen het allerleukste jaar van de hele basisschool, we hebben schoolreisje, we gaan op kamp met de hele klas en niet te vergeten hebben we natuurlijk een eindmusical! Ook is groep 8 het jaar van de eindcito´s. Die dit jaar overigens voor het eerst doorstroomtoets heet…na groep 8 is het leren natuurlijk nog niet klaar!  

Maar de oudsten van de school zijn is natuurlijk ook heel gaaf! Daar hoort wel bij dat we al veel bezig zijn met het voortgezet onderwijs. Het is leuk, maar ook jammer om te bedenken dat we allemaal naar een andere school gaan en afscheid moeten nemen van elkaar en van de school waar we 8 jaar op hebben gezeten.  

Met de klas hebben we een afsprakenlijst gemaakt. We hebben met de hele klas gekozen welke regels en afspraken we het belangrijkste vinden. Die hebben we op papier gezet en onze handtekening eronder geschreven.  

Ons lokaal is boven de gymzaal, dus hebben we lekker veel ruimte. We hebben achter in de klas een leeshoek met twee fijne grote stoelen en natuurlijk twee volle boekenplanken.  

 

Groetjes groep 8B!! 😊😊  

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep