Blauwe vlinders (1/2A)

Welkom bij de blauwe vlinders, groep 1/2 A!

Bij de blauwe vlinders zitten nu 25 leerlingen in de klas, maar er komen dit jaar nog een paar vriendjes en vriendinnetjes bij! Wij hebben twee juffen. Juf Sacha is er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Liselotte is er op donderdag en vrijdag.

Onze dag ziet er vaak als volgt uit:Wij komen binnen en gaan in de kring zitten. Soms hebben we ook eerst een spel inloop en beginnen we met een spel of puzzel uit de kast. Als we in de kring zitten bekijken we samen wat we de hele dag gaan doen en zingen we het liedje van de dagen van de week. Dit liedje oefenen we ook al in het Engels!

Na de kring gaan we gezellig buitenspelen met de andere kleutergroepen. Rond 10:15 gaan we eten en drinken. Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we ‘Gruitdagen’, op deze dagen eten we fruit of groente. Rond 10:30 gaan we spelen en werken. We maken elke week weer een ander werkje! De werkjes zijn altijd verbonden aan het thema die wij op dat moment in de klas hebben. Dit jaar hebben we weer een heleboel leuke thema’s! Gedurende de dag zitten we ook nog in de kring om een reken of taal activiteit te doen. Rond 12:00 gaan we lunchen en na het lunchen spelen we nog even buiten. Dan zit de dag er alweer op! Op twee dagen in de week gaan we ook nog gymmen, dit vinden wij fantastisch om te doen, hier doen wij altijd enthousiast aan mee. Wij maken er weer een te gek schooljaar van!

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep