Blauwe vlinders (1/2A)

Welkom bij de blauwe vlinders, groep 1/2 A!

In de blauwe vlinders zitten nu 22 leerlingen. Wij hebben twee juffen! Juf Zerrin is er op maandag, dinsdag, woensdag (om de week) en juf Iris op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag.

Onze dag ziet er vaak als volgt uit:
Wij komen binnen en gaan in de kring zitten. Daar zingen we liedjes als opening van de dag. Bespreken we welke dag het is (vaak doen we dit ook even in het Engels) en wat we gaan doen die dag. In de kring doen we dan iets leuks van taal of rekenen. Daarna gaan we lekker buitenspelen.
Tegen 10:15uur gaan we eten en drinken. Om 10:30uur gaan we spelen en werken. We hebben veel leuke werkjes wat we maken. Die zijn altijd verbonden aan het thema die wij op dat moment in de klas hebben. Na het spelen en werken gaan we vaak nog even in de kring om een activiteit te doen. Dan gaan we lunchen en na het lunchen spelen we nog even buiten. Dan zit de dag er alweer op!

Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we ‘Gruitdagen’, op deze dagen eten we bij het eten en drinken alleen fruit of groente.

Ook leren wij al veel van Kanjer, hoe ga je met elkaar om. Wat moet je doen als iemand iets doet wat jij niet leuk vindt etc. Hier horen mooie verhalen bij uit het Kanjerboek maar ook hele leuke spelletjes die we samen spelen!
Gymmen vinden wij fantastisch om te doen, hier doen wij altijd enthousiast aan mee!

Tot ziens!
De blauwe vlinders.

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep