Groep 3B

Welkom in groep 3B,          

Wij zijn een gezellige klas met 22 kinderen. We hebben twee juffen. Op maandag, dinsdag is juf Mirjam er en op donderdag en vrijdag is juf Brenda in onze klas. Op de woensdagen wisselt het elke keer tussen onze juffen.

Wij lezen elke dag, dit doen wij met de methode lijn 3. Samen met Ben Bus reizen wij door leesstad. Ook wij hebben een eigen bus, haltes en busboekjes waarin wij goed kunnen bijhouden wat we gaan leren en wanneer het ons gelukt is. Rekenen, spelling, schrijven, hoekenwerk doen wij ook elke dag met elkaar. Ook andere vakken staan op het programma dit kan Engels, cultuur, kanjer, wereldoriëntatie zijn. 

Wij hebben twee keer in de week gym, op dinsdag en op vrijdag. Dit vinden wij het allerleukste! De ene dag hebben we een toestelles en de andere week hebben we een spelles. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dat wij luisteren naar elkaar en er een gezellige sfeer is in de klas. Met de kanjertraining spelen wij veel spelletjes die ervoor zorgen dat onze sociale vaardigheden nog beter worden, wij elkaar nog beter leren kennen en wij elkaar durven te vertrouwen.

 

Mocht je langs ons lopen, kom binnen, je bent altijd welkom voor een gezellig praatje!

Groetjes van de kinderen en juffen van groep 3B

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep