Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Is het voor u lastig om zelf uw kind naar school te brengen vanwege uw werk of andere omstandigheden? Dan kan uw kind naar de voorschoolse opvang worden gebracht.

De voorschoolse opvang is open van 7.30 uur – 8.30 uur en de MAM’s Specialist brengt uw kind naar school. Uw kind kan eerst nog lekker wakker worden, ontbijten en een spelletje doen voordat hij/zij naar school toe gaat.

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd kan uw kind naar de buitenschoolse opvang. De buitenschoolse opvang is ingericht als een gezellige huiskamer, met allerlei gezellige hoeken. Kinderen kunnen zich terugtrekken met een boekje of spelen met de Kapla.

Bij de buitenschoolse opvang mogen de kinderen op het kiesbord aangeven welke activiteit ze willen gaan doen. Dit kunnen ze ook thuis al doen via het online kiesbord.

Er worden op de buitenschoolse opvang diverse activiteiten aangeboden. Zo vinden er regelmatig kookactiviteiten plaats in ons Kookcafé of wordt er hard gewerkt aan knutselwerkjes tijdens het knutselproject. Daarnaast vinden er regelmatig uitstapjes plaats met de MAM’s bus of wandelend in de buurt. De kinderen hebben ook de mogelijkheid om binnen of buiten vrij te spelen. Er wordt bij het bedenken van de activiteiten gedacht aan de verschillende leeftijden. Sommige activiteiten zijn ingericht voor de kleuters, andere zijn juist bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar.

Mocht u meer willen weten over de voorschoolse of buitenschoolse opvang, dan kunt u contact opnemen met Hester, MAM’s Junior Expert, via hertogvangelre@mamskinderopvang.nl

We zien ernaar uit u en uw kind(eren) te mogen begroeten!

 

Morellenlaan 47
7322 JS Apeldoorn

telefoon:
(055) 366 52 98

e-mail:
info@hertogvgelre.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep